U župi sv. Tome apostola na Bijelom Brijegu svakog se utorka krunicom i sv. misom s homilijom obilježava Studentski utorak. Molimo sa studentima i za studente. Isto se tako ponekad organiziraju predavanja, svjedočanstva ili prikazivanje dobrih i poticajnih filmova.

U utorak, 17. 5. 2016., u 18,30 h, naša župa sv. Tome apostola i HKZ TROPLET organiziraju predavanje – svjedočanstvo mladih bivših ovisnika o heroinu, kocki, alkoholu: POVRATAK IZ PAKLA OVISNOSTI. Svjedočanstvo će se održati u crkvi sv. Tome apostola na Bijelom Brijegu.

U ovom svjedočanstvu sudjelovat će momci, djevojke i jedna obitelj iz zajednice Cenacolo iz Međugorja koji su se uspjeli vratiti iz mraka ovisnosti o heroinu, kocki, alkoholu…

Pozivamo mlade i studente, roditelje i sve one koji su zainteresirani za ovu aktualnu temu i dilemu našeg društva i vremena u kojem živimo.

Organizatori su u dogovoru sa svjedocima-predavačima dogovorili da će biti mogućnost i pismenog postavljanja pitanja. Organizatori će stoga pripremiti prikladna pisala i papiriće. Jamči se anonimnost. A oni slušači koji već imaju dotičnih problema s nekom ovisnošću, mogu svoja pitanja i unaprijed pismeno pripremiti pa će ih sakupljači pitanja poslije predavanja s ostalim pitanjima pokupiti i predati predavačima.

Javite i onima kojima bi ovo svjedočanstvo moglo pomoći.

 

Dora Rozić,

župni animator i pleternica za mlade HKZ TROPLET

Share.

Comments are closed.