čest2

Uz novogodišnju čestitku objavljujemo Tropletov “Kalendar značajnih dana kroz 2016. godinu” u PDF formatu. Kako bi pogledali ili downlodirali Kalendar, kliknite na poveznicu KALENDAR-2016 pano ili na donju sliku.

kalendar

U Kalendaru smo buhvatili tri vrste značajnih dana:

U prvu vrstu spadaju zapovjedne svetkovine, spomendani svih hrvatskih svetaca i blaženika te svi spomendani patroni svih katoličkih župa u Bosni i Hercegovini.

U drugu kategoriju su uvršteni svi značajni datumi iz hrvatske povijesti, posebice novije, vezano za osamostaljenje Domovine i Domovinski rat.

Trećom kategorijom su obuhvaćeni međunarodni (svjetski) dani koje su proglasili UN, te europski i nacionalni dani koji su u skladu s svjetonazorom koji živimo i promoviramo.

čest

Ovaj Kalendar možete imati u elektronskoj formi ili ga isprintati (preporučamo format A3 ili veći) i postaviti na neko vidno mjesto, te Vam može poslužiti kao jedan koristan i lijep podsjetnik na sve dane kojih se treba prisjetiti i spomenuti. Više o svim ovim danima, ali i o svakom danu kroz 2016. godinu (svetac dana) možete pročitati na našoj web stranici (www.troplet.ba ) u rubrici Katolički kalendar.

čest6

Na kraju, žalimo zahvaliti svima onima koji su na bilo koji način pomogli rad HKZ Troplet, koji su sudjelovali u događanjima koje smo priredili, koji su imali strpljenja pročitati naša priopćenja i ostale obavijesti, koji su iste proslijedili ili objavili, te onima koji su nas se spomenuli u svojim molitvama. Zamolili bi oproštenje od onih koje smo “maltretirali” svojim porukama. Pozivamo Vas sve da nas i dalje pomažete, da nam se pridružite u budućim nastojanjima i aktivnostima.

čest5

ŽELIMO SVIMA SRETNU I USPJEŠNU, BOŽJIM BLAGOSLOVOM ISPUNJENU I RADOSNU NOVU 2016. GODINU, DOBRO ZDRAVLJE I MIR U DUŠI!

UO HKZ TROPLET

Share.

Comments are closed.