stojic plakat

U sklopu Tropletovih dana kulture 2015. HKZ Troplet organizira predavanje za studente i mlade, kao i za ostale zainteresirane posjetitelje koje će održati don Damir Stojić, poznati hrvatski katolički svećenik, salezijanac, koji trenutno obnaša službu studentskog kapelana te pastoralno djeluje u crkvi Sveta Mati Slobode na zagrebačkom Jarunu. Studentski kapelan skrbi za duhovne potrebe studenata koji studiraju u Zagrebu i za njihov duhovni razvoj i rast u vjeri kroz sv. mise, razgovore, predavanja, vjeronaučne susrete i sl.

Don Damir vrlo nadahnuto i stručno, a prije svega otvoreno govori o svim mogućim temama, te komentira aktualna teološka i društvena pitanja. Ono što posebno oduševljava mlade su njegovi iskreni i otvoreni odgovori  na sva njihova pitanja, bez obzira na činjenicu da često izazivaju burne reakcije liberalnih medija i optužbe za zastupanje konzervativnih Crkvenih stajališta.

Tema predavanja je „Ima li razloga nadati se?“.

Predavanje će biti održano u četvrtak, 29. listopada, poslije večernje mise koja počinje u 18 sati,  u prostorijama župe sv. Tome na Bijelom Brijegu.

Dobrodošli!

UO HKZ Troplet

Share.

Comments are closed.