islamsko silovanje europe gnu)
Izvor slike: gnu
‘ISLAMSKO SILOVANJE EUROPE’

Imamo velik problem. Činjenica je da nisam ja silovao 800 žena, nisam ja napao 800 žena, muslimani su to učinili!, rekao je Tommy Robinson

Popularni poljski desni list wSiezi objavio je ovaj tjedan vrlo provokativnu naslovnicu koja prikazuje mladu ženu bijele puti, umotanu u zastavu Europske unije, koju grabi više tamnoputih ruku, uz kontroverzan naslov “Islamsko silovanje Europe”.

Naslovnica je odmah uzrokovala žestoku raspravu u Europi, gdje je Poljska jedna od zemalja uz Mađarsku, Slovačku i Češku, koje se protive prihvatu većeg broja izbjeglica i njihovu raspoređivanju po kvotama.

Nedavno je potpredsjednik poljske vlade i ministar kulture Piotr Glinski kazao da Poljska ne želi ekonomske migrante jer ne vidi razloga da se u njegovoj zemlji nađu mladi muškarci poput onih koji su bili akteri novogodišnjih izgreda u Koelnu.

Fotografija je izravna aluzija na nedavni slučaj seksualnog zlostavljanja žena za koje su odgovorni migranti u Koelnu i drugim europskim gradovima.

Nakon seksualnog zlostavljanja u Koelnu za Novu godinu, Njemačka je objavila naputke za migrante o primjerenom ponašanju, uključujući crteže u kojima se naglašava da se ne smije dirati žene.

Napadi na žene, koje desničarske skupine pripisuju rasi, a ne pojedincu, zapalili su njihovu retoriku. Tommy Robinson je na inauguralnom maršu svoje nove organizacije PEGIDA UK rekao: “Imamo velik problem. Činjenica je da nisam ja silovao 800 žena, nisam ja napao 800 žena, muslimani su to učinili!”.

To je također ohrabrilo ideju da rase ili skupine zaslužuju patnju zbog zajedničke krivnje za nedjela, smatraju oni.

Share.

Comments are closed.