Hrvatski nogometni savez dao je mogućnost hrvatskim navijačima i nogometnim zaljubljenicima da biraju navijače pjesme koje će se puštati uoči i nakon nastupa hrvatske reprezentacije na Euru 2016.

U izboru navijačkih pjesama koje će se na Europskom prvenstvu u Francuskoj puštati putem razglasa uoči i nakon utakmica hrvatske reprezentacije navijači su za “nacionalnu pjesmu” Vatrenih izabrali pjesmu “Lijepa li si” koja je u izboru, u kojem je zaprimljeno preko 27 tisuća glasova, uvjerljivo odnijela pobjedu s više od 80 posto vaših glasova.

Uz “nacionalnu pjesmu” svaka reprezentacija imat će još pet pjesama koje će biti vezane uz nju te će se puštati tijekom slavlja nakon eventualnih pobjeda.

Navijači su za “pjesme za slavlje” izabrali sljedećih pet pjesama: “Uvijek vjerni tebi”, “Samo je jedno”, “Neopisivo”, “Srce vatreno” i “Moja domovina”.

Podsjetimo, Hrvatska je na Euru smještena u skupinu D s europskim prvacima Španjolcima te reprezentacijama Češke i Turske, a s potonjom Vatreni i otvaraju svoj nastup na Prvenstvu 12. lipnja u Parizu.

Izvor: croative.net

Share.

Comments are closed.