NOVI VIDEO KOJI RASKRINKAVA INDUSTRIJU ABORTUSA

ABR i PP

Deveti video o Planned Parenthoodu i ilegalnoj trgovini organima abortirane djece fokusira se na malu i tajnovitu tvrtku Advanced Bioscience Resources koja već 26 godina, dulje od bilo koje druge tvrtke, djeluje kao kupac i preprodavatelj organa koji se prikupljaju unutar klinika Planned Parenthooda.

Video prikazuje tajno snimani razgovor s dr. Katharine Sheehan, bivšom dugogodišnjom medicinskom direktoricom Planned Parenthoodove klinike Pacific Southwest, koja objašnjava prirodu njihova odnosa s ABR-om. Prikazuje se i tajno snimani razgovor s Perrin Larton, voditeljicom nabave (organa) u ABR-u te dio razgovora s Cate Dyer, generalnom direktoricom StemExpressa koja je konkurentska tvrtka ABR-u, u kojem ona iznosi neugodne skrivene podatke o poslovanju ABR-a i njegovom golemom utjecaju unutar Planned Parenthooda.

Planned Parenthood Pacific Southwest radi abortuse do 24. tjedna trudnoće. Prema svom cjeniku za 2015. ABR im plaća 550 dolara po organu beba iz prvog tromjesječja trudnoće (8-12 tjedana) te 340 dolara po organu beba iz drugog tromjesječja trudnoće (13-24 tjedana). Dr. Katharine Sheehan tvrdi da ABR prikuplja velike količine uzoraka za potrebe vlada i drugih velikih naručitelja.

Perrin Larton iz ABR-a u videu priznaje nekoliko zastrašujućih činjenica: subotom nabavljaju tkivo iz jedne od klinika Planned Parenthooda koja samo taj dan radi “velike slučajeve”. To su fetusi od 21 tjedna gestacijske starosti. Kod žene induciraju smrt ploda, ali bez feticida digoksina jer to odbija naručitelje. Cilj im je izbjeći da se dijete porodi živo, ali to uvijek nije slučaj, priznaje Larton. Kod žena koje su više puta rodile zbog izazvane dilatacije cerviksa dogodi se da dijete samo ispadne kroz porođajni kanal.

Perrin Larton ne navodi što se događa dalje s tim bebama koje su rođene žive unutar klinika za abortuse. Prema kalifornijskom zakonu tim bebama se mora pružiti medicinska pomoć, isto kao i kod prerano rođenih beba, međutim, gotovo je sigurno da se to u ovim klinikama ne događa. Američki federalni zakoni i zakoni saveznih država smatraju te bebe punopravnim osobama, ali ni Planned Parenthood ni ABR ne poštuju njihova prava i puštaju ih da umru kako bi pokupili i prodali njihove organe.

Perrin Larton zapravo na snimci opisuje strahote postupka abortusa, ali ne žali zbog toga što je dijete raskomadano već zato što rijetko kada dobiju potpuno neoštećenu jetru i dijelove bilijarnog sustava jer je abdomen djeteta najčešće prvi na meti instrumenata aborcionista koji ga povlače za trbuh kako bi ga rastrzali i usmrtili. Perrin Larton je također zabrinuta zbog toga što pro-liferi pokušavaju zabraniti abortus jer se njihovo poslovanje najviše bazira na nabavi i prodaji abortiranog tkiva.

Kao strvinari, zaposlenici ABR-a čekaju u laboratoriju odmah ispred operacijske sale gdje se izvodi abortus kako bi pokupili organe ‘friško’ abortiranog fetusa. Čim doktor kaže: “Gotovo je”, oni se bacaju na seciranje organa.

Cate Dyer, koja je prije osnivanja vlastite biotehnološke tvrtke StemExpress radila kao tehničar nabave u ABR-u, podijelila je nekoliko povjerljivih informacija o svojem bivšem poslodavcu. “Financirali su vlastite klinike na Havajima zbog prikupljanja organa”, navodi Dyer tvrdeći da neki zaposlenici unutar Planned Parenthooda zapravo primaju plaću od ABR-a, primjerice voditeljica medicinskih sestara.

ABR također plaća “konzultantske naknade” upraviteljima klinika Planned Parenthooda kako bi imali ekskluzivno pravo na prikupljanje fetalnog tkiva na toj lokaciji. Njihovi ljudi nalaze se u upravljačkim odborima ovih klinika i u potpunosti rade za njihove interese. Time se klinike za reproduktivno zdravlje žena pretvaraju u tvornice za isporuku fetalnog tkiva koje putem svoje razgranate prodajne mreže ABR prodaje u SAD-u i šire.

Zbog skandala s prodajom dijelova tijela abortiranih beba već je nekoliko američkih država uskratilo financiranje Planned Parenthoodu novcem poreznih obveznika (Louisiana, Alabama, Utah, Arkansas i New Hampshire), zbog čega je Planned Parenthood pokrenuo tužbe protiv Louisiane i Alabame. Čak 13 američkih država pokrenulo je istrage ili poslalo revizore u klinike Planned Parenthooda, a širom SAD-a održani su prosvjedi zabrinutih građana ispred ovih klinika na preko 300 lokacija.

Za video kliknite na donju sliku.

ABR i PP

Narod.hr | Bitno.net

Share.

Comments are closed.